Hauskat lahjat moottoriurheilijalle

Etsitkö hauskoja lahjaideoita moottoriurheilua harrastavalle puolisollesi, ystävällesi tai muulle läheisellesi? Tuntuuko sinusta, että sopivaa lahjaa on vaikea keksiä ja tarvitset hieman inspiraatiota valinnan tueksi? Ei, hätää, sillä Partyking tarjoaa laajan valikoiman hauskoja lahjoja ja inspiroi sinua ilahduttamaan läheistäsi hauskalla yllätyksellä.

Rentouttavat lahjat

Moottoriurheilu voi toisinaan olla rankkaa ja stressaavaa. Tästä syystä rentouttava lahja voikin olla erityisen tervetullut. Hauskat rentouttavat lahjat löytyvät helposti Partykingiltä. Tutustu esimerkiksi suosittuihin ja trendikkäisiin Pop It Fidget -stressileluihin. Jos sinusta tuntuu, että läheisesi tarvitsee erityisen yksinkertaista stressilelua, kannattaa tutustua söpöön Partykingin Simple Dimple Fidget Toy -leluun. Tästä lelusta lähtee maaginen ääni ja lelun voi kiinnittää esimerkiksi avainrenkaaseen, jossa se kulkee näppärästi mukana ja auttaa lievittämään stressiä juuri silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

Kylvyssä rentoutuminen on toinen hyvä vaihtoehto. Moottoriurheilussa niin keho kuin mielikin saattavat saada kolhuja ja jäseniä on mukava päästä rentouttamaan lämpimään vaahtokylpyyn. Ellei sinulla ole varaa kalliiseen poreammeeseen, kannattaa harkita hauskaa ja näppärää puhallettavaa kylpyammetta. Amme löytyy tietysti näppärästi Partykingiltä.

Hauskat lahjaideat puolisolle

Esimerkiksi vuosipäivänä on kiva ilahduttaa puolisoa vuosipäivälahjalla, mutta mitä ihmettä voisi sujauttaa humoristisen moottoriurheilevan puolison pakettiin? Miten olisi näyttävä musta T-paita, joka julistaa suurin valkoisin kirjaimin: ”My Wife Is Perfect”. Tällainen paita sopii hyvin erilaisiin autourheilutapahtumiin, jotka eivät ole turhan vakavia. Huomaa paidassa oleva pieni teksti, joka mainitsee, että juuri vaimo itse on ostanut kyseisen paidan puolisolleen. Toinen kiva vaihtoehto on samanlainen T-paita tekstillä: ”My Job Is Top Secret. Even I Don’t Know What I’m Doing”.

Jos vaimosi harrastaa moottoriurheilua, hemmottele häntä esimerkiksi lämpimällä merenneitohuovalla tai näyttävällä kimpulla tekoruusuja. Tekoruusut ovat siitä näppäriä, että ne eivät kuole, vaikka jäisivät moottoriurheilun vuoksi vähäiselle huomiolle, ja niitä voi käyttää vuodesta toiseen yhä uudelleen. Laadukkaat tekoruusut näyttävät sitä paitsi niin aidoilta, että niitä on vaikea erottaa oikeista esimerkiksi instapostauksessa.

Myös Nano Viilennyssuihke on hyvä lahjaidea autourheilua harrastavalle naiselle, sillä se piristää rankkojen ajorupeamien välillä ja pitää kuskin kasvot viileinä lämpimälläkin säällä. Viilennyssuihke toimii siten, että vesi muuntuu laitteessa mikrovesipartikkeleiksi, jotka pitävät käyttäjän kasvot raikkaina ja viileinä. Suihkepullossa voi käyttää tavallista hanavettä, joten pullon voi täyttää helposti esimerkiksi varikolla. Suihkepulloa on mahdollista käyttää jopa varavirtalähteenä, mikä on oivallinen vaihtoehto paljon liikkuvalle naiselle.