Laadukas kissanhiekka helpottaa moottoriurheilevan kissaperheen arkea

Moottoriurheilevassa kissaperheessä riittää menoa ja vilskettä, minkä vuoksi arjen askareista ja kissanhoidosta kannattaa pyrkiä tekemään mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Näin perheenjäsenille jää tavallista enemmän aikaa nauttia sekä rakkaasta harrastuksesta että rakkaiden lemmikkien seurasta. Jotta kissan hoito olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa, on tärkeää valita kissojen käyttöön mahdollisimman laadukas kissanhiekka. Onnistut tässä valinnassa seuraamalla tähän artikkeliin koottuja vinkkejä.

Laadukkaan kissanhiekan ominaisuuksia

Laadukas kissanhiekka sitoo tehokkaasti kissan pissan pistävää hajua. Monet kissanomistajat suosivat tehokkaasti paakkuuntuvaa kissanhiekkaa, sillä paakkuuntuvaa kissanhiekkaa käyttämällä hiekkalaatikko on helppo siivota paakut poistamalla. Paakkuuntuva ja laadukas Ever Clean -kissanhiekka on yksi suosituimmista ja arvostetuimmista alan tuotteista, joten siihen kannattaa tutustua, jos vielä etsit omille kissoillesi sopivinta kissanhiekkamerkkiä. Zoo.fi-nimisessä verkkokaupassa monet Ever Clean -merkin kissanhiekat ovat saaneet verkkokaupan asiakkailta arvosanan täydet viisi tassua viidestä tassusta eli myös Zoo.fi:n asiakkaat ovat olleet tähän hiekkaan ilmeisen tyytyväisiä. On kuitenkin hieman makuasia, millaista kissanhiekkaa kukin omistaja pitää parhaana vaihtoehtona omille kissoilleen. Usein paras vaihtoehto löytyy kokeilemalla.

Onneksi erilaisten vaihtoehtojen vertailu onnistuu helposti ja nopeasti Zoo.fi-nimisessä verkkokaupassa! Voit tutustua jo muutamalla klikkauksella ja muutamissa minuuteissa useisiin erilaisiin kissanhiekkavaihtoehtoihin ja tilata kissoillesi kokeiluun vaikkapa useita erilaisia vaihtoehtoja. Kissasi kyllä osoittavat pian, millaisesta hiekasta ne pitävät eniten!

Laadukas kissanhiekka tuntuu tietysti hyvältä myös kissasta eikä se pölyä tarpeettoman paljon. Se ei pistä kissan tassuja, vaan tuntuu miellyttävältä kissan tassujen alla, ja sitä on mukavaa ja miellyttävää kuopia jätösten peittämiseksi. Jos kissa kokee kissanhiekan syystä tai toisesta epämiellyttäväksi, saattaa se jopa alkaa hylkiä kissanhiekkalaatikkoa ja pissata ympäri kotia. Tämä ei ole tietystikään toivottavaa, sillä nurkkiin pissailu lisää työtä ja tuo helposti kotiin epämiellyttävän kissan pissan hajun, joka voi pahimmillaan syöpyä kodin lattioihin.

Moottoriurheilua harrastavissa kissaperheissä arvostetaan myös hiekan hyvää hinta-laatusuhdetta, etenkin jos kissoja on taloudessa useita. Kannattaakin vertailla erilaisten kissanhiekkojen hinta-laatusuhdetta ja seurata tarkkaan erilaisia kissanhiekkatarjouksia. Myös hintavertailu onnistuu näppärästi verkkokaupassa.

Laadukas kissanhiekka näppärästi

Laadukas kissanhiekka on kaikista näppärintä tilata netistä suoraan kotiovelle Zoo.fi-verkkokaupasta. Näin painavien kissanhiekkapussien tai -laatikoiden raahaaminen jää omistajalta kokonaan väliin ja kerralla voi tilata useita kissanhiekkapusseja varastoon. Näin uutta kissanhiekkaa ei tarvitse muistaa ostaa joka välissä, vaan tilaukset voi jaksottaa juuri sopivasti omien kissojen tarpeisiin. Näin kissanhiekan hankkiminen ei ole enää raskasta eikä se vie juurikaan aikaa.