Yrityslainaa moottoriurheilutapahtuman järjestämiseen

Erilaiset moottoriurheilutapahtumat, kuten alan kilpailut, ovat suosittuja tapahtumia ja monista alan huippu-urheilijoista, kuten Kimi Räikkösestä, on tullut suoranaisia arvostettuja ja palkittuja kansallissankareita. Joissakin perheissä moottoriurheilumenestys tai vähintään kiinnostus lajia kohtaan näyttää kulkevan sukupolvelta toiselle. Isänsä jalanjäljissä, tai pitäisikö sanoa renkaan jäljissä, kulkeva Mick Schumacher on tästä hyvä esimerkki. Vaikka moottoriurheilu onkin suosittua, kisojen ja muiden alan tapahtumien järjestäminen vaatii kuitenkin yleensä runsaasti rahaa, joten tapahtumien järjestämistä varten järjestävä taho voikin tarvita yrityslainaa. Kerromme tässä artikkelissa, kuinka voit hakea yrityslainaa moottoriurheilutapahtuman järjestämistä varten näppärästi netistä!

Miten haen yrityslainaa?

Qred tarjoaa monipuoliset yrityslainat verkossa! Voit hakea yrityslainaa suoraan Qredin sivuston kautta eikä lainan hakeminen kestä minuuttia kauempaa. Hakemus on helppo ja nopea täyttää, minkä lisäksi sen täyttäminen on maksutonta eikä sisällä sitoumuksia. Voit siis tehdä hakemuksen huoletta. Kun hakemus on valmis ja Qred vastaanottaa sen, voit odottaa heiltä yrityslaintarjousta tunnin kuluessa. Tarjous lähetetään antamaasi puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Palvelun nopeutta kuvaa se, että saat rahat tilillesi vielä saman päivän aikana, jos päätät hyväksyä Qrediltä saamasi tarjouksen. Moottoriurheilutapahtumien järjestämisessä nopeus on valttia, joten Qredin nopea toiminta on varmasti mieleesi!

Kuinka arvioin lainan kuluja etukäteen?

Ennen lainan hakemista voit arvioida siihen liittyviä kuluja ja sovitella maksuaikataulua sekä kuukausilyhennyksen määrää omaan budjettiisi. Sivustolta löytyy näppärä työkalu, johon voit syöttää hakemasi yrityslainan summan ja toivomasi laina-ajan. Tämän jälkeen työkalu laskee arvioidun kuukausliyhennyksesi määrän, lainasi kuukausittaiset kulut sekä lainasi kokonaiskustannukset.

Esimerkiksi 10 000 euron lainasummalla ja 12 kuukauden laina-ajalla työkalu antaa arvioiduiksi kuukausikuluiksi 166 euroa, arvioiduksi kuukauslyhyennykseksi 833 euroa ja lainan kokonaiskustannuksiksi 11 992 euroa. Vaikka kyseessä onkin arvio, antaa se suuntaa sinulle, joka arvioit, pystytkö ottamaan 10 000 euron lainan ja maksamaan sen 12 kuukauden sisällä. Maltti, harkinta ja vertailu on tässä vaiheessa valttia! Varmista myös, että mitoitat lainasumman oikein ja että arvioit oikein myös tulossa olevan tapahtuman tuotot. Kattavatko tuotot tapahtuman kulut ja tuottaako tapahtuma voittoa? Millainen riski tapahtuman järjestämiseen liittyy? Miten aiot markkinoida tapahtumaa?